Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Енергетичні рішення Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




NBC Sports обрала об’єктиви Canon для висвітлення Олімпійських та Параолімпійських Ігор 2024 в Парижі. Загалом буде використано 115 бродкастних UHD об’єктивів Canon, а також значна кількість лінз великого формату лінійки Cine-Servo.
 
 

Трансляція NBCUniversal Олімпіади 2024 в Парижі відбуватиметься на мультиплатформній основі, глядачі матимуть можливість дивитися змагання на каналах NBC, Peacock, USA Network, E!, CNBC, GOLF Channel, іспаномовних мережах Telemundo та Universo, сайті NBCOlympics.com та в застосунку NBC Sports. Для захоплення відео подій Олімпіади та Параолімпіади 2024, які відбудуться з 24 липня по 11 серпні, та з 28 серпня по 8 вересня відповідно, мовник використовуватиме польові об’єктиви Canon 4K UHD та HD, а також портативні та студійні лінзи.

Щодня NBC забезпечуватиме вболівальникам дев’ять і більше годин найяскравіших подій Літньої Олімпіади, включаючи висвітлення фіналів. Peacock стане головним стрімінговим майданчиком Олімпійських Ігор 2024 та надаватиме вболівальникам найповнішу інформацію з Олімпіади в історії американських ЗМІ, включаючи прямі трансляції з кожного виду спорту та змагань, а також усіх 329 медальних змагань.

Сукупно NBC Sports використовуватиме 115 бродкастних UHD об’єктивів Canon, а також значну кількість лінз великого формату лінійки Cine-Servo для медіа виробництва Олімпіади. Також Canon забезпечить команду підтримки, шість інженерів будуть працювати в Парижі, та допоможуть NBC Sports найкращим чином передавати всі враження від подій в Парижі глядачам зі всього світу.

«Наближаючись до зйомок Олімпійських Ігор 2024 в Парижі, ми покладаємося на прецизійні об'єктиви Canon, особливо для створення нашого нового кінематографічного стилю та зйомок за лаштунками», – поділився Кріс Конноллі, віце-президент з інжинірингу олімпійських об'єктів у NBC Sports. «Широкий вибір об'єктивів Canon дозволить нам знімати насичене, динамічне зображення з паризьких стадіонів. NBC Sports також покладається на глобальну професійну підтримку Canon, яка гарантує, що у нас завжди буде можливість передати глядачам хвилювання та емоції як під час змагань, так і навколо Парижа 2024".

Canon співпрацює з NBC Sports вже 34 роки, та супроводжуючи мовника на попередній Олімпіаді, а також на інших масштабних міжнародних подіях в Північній та Південній Америках, Європі та Азії.

«Для нас честь знову бути обраними для використання наших найкращих рішень з цифрової візуалізації у виробництві NBC Sports, а також бути обраними постачальником об'єктивів для NBC», – додав Ісао "Семмі" Кобаяші, президент і виконавчий директор Canon U.S.A., Inc.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon