Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Енергетичні рішення Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Vizrt запропонувала бродкастній та proAV галузі нові поворотні камери PTZ3 PLUS та PTZ3 UHD PLUS. Вони створені щоб задовольнити потреби професіоналів в якісному відео для прямих включень.
 
 

Завдяки інтелектуальній системі відстеження людини в кадрі із використанням ШІ технологій, розширеній підтримці різноманітних мікрофонів, включаючи модулі з фантомним живленням, а також інтеграцію з системами доповненої реальності — Vizrt створила універсальне рішення, яке можна розташувати в будь-якому місці. Лінійка PTZ3 PLUS отримала низку вдосконалень, що значно спрощує питання створення контенту високої якості.

Один кабель Ethernet забезпечує ефективний та простий у використанні спосіб підключення — він дозволяє одночасно передавати відео, аудіо, живлення, команди управління, сигнали TALLY, дані трекінгу камери FreeD за допомоги протоколу NDI|HX.

«Користувачі вимагали нових функцій в нашій лінійці PTZ камер, які б допомогли їм вдосконалити прямі трансляції, висвітлення корпоративних заходів, візуальне радіо та події наживо», – розповів Ліам Хайтер менеджер з продуктів Vizrt. «Функція ШІ відстеження доповідача працює автоматично, фантомне живлення для аудіо значно спрощує віддалене налаштування, а перша в світі імплементація FreeD за допомоги NDI|HX дозволяє передавати метадані відстеження камери в кожний кадр та передавати по мережі за протоколом NDI|HX — це спростить розгортання систем доповненої та віртуальної реальності на кшталт Viz Virtual Studio Go

Автоматичне утримування доповідача в кадрі базується на розпізнаванні та відстеженні обличчя та пози людини за допомоги штучного інтелекту. Відстеженні продовжується навіть коли доповідач відвертається від камери з автоматичним таймаутом 0,5-10 секунд та перезавантаженням якщо людина взагалі залишає зону презентації, також камера ніколи не відстежує об’єкти поза заданою зоною і не порушує рамку зеленого фону.

Задля спрощення налаштування і використання даних в системах доповненої (AR) або розширеної (XR) реальності камери мають відкритий протокол трекінгу даних FreeD упакований в стрім NDI|HX — це додає інформацію щодо положення та повороту камери, а також метадані з об’єктиву в кожний кадр відео. PTZ3 PLUS та PTZ3 UHD PLUS стали першими в світі камерами, що отримали такий функціонал — від усуває потребу в додаткових апаратних засобах, зменшує складність виробництва та спрощує створення контенту бродкастної якості із використанням продуктивних систем накладання графіки на кшталт Viz Virtual Studio Go.

Власники камер NewTek PTZ3 та PTZ3 UHD можуть також використовувати протокол FreeD по NDI|HX після оновлення мікрокоду. Прошивка доступна для безкоштовного завантаження на сайті Vizrt.com.

Завдяки програмному компоненту для контролю фантомного живлення при підключенні до порту mini XLR будь-який мікрофон або джерело аудіо дозволять ембедувати звук у стрім NDI|HX, живлення мікрофонів +48v відбуватиметься без додаткових апаратних підсилювачів. Два ступені підтвердження дозволять уникнути ситуацій із випадковим поданням живлення на мікрофони, які цього не потребують. Це зменшить загальну складність AV проекту та / або віддаленого виробництва та спростить інтеграцію з існуючими робочими просторами без додаткового обладнання.

PTZ3 PLUS (1080p60 з 20x оптичним зумом) та PTZ3 UHD PLUS (4Kp60 з 30x оптичним зумом) доступні до замовлення в чорному та білому кольорі.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon