Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Енергетичні рішення Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




В партнерстві з TVU Networks, британський мовник BBC для висвітлення виборів віддалено управляла 369 потоками наживо з різних локацій Великої Британії. Захоплені за допомоги застосунку TVU Anywhere потоки передавалися на веб сайт BBC News, застосунок BBC iPlayer, а також відображалися на мозаїчному екрані в телецентрі, пропонуючи британським глядачам (при піковому навантаженні 4,6 млн) широке висвітлення подій в реальному часі.
 
 

Спеціально підготовані комплекти зі смартфона та штатива разом із застосунком TVU Anywhere завчасно було відправлені по віх регіонах країни, це дозволило BBC News охопити сотні потоків відео в реальному часі. Потоки записувалися на хмарній платформі TVU Search, усуваючи потребу в розгортанні складної серверної інфраструктури. Компактність знімальних комплектів з одного боку зменшила потребу в обладнанні, з іншого — усунула залежність від ПТС та позитивно вплинула на цілі щодо сталого розвитку BBC.

«Такий підхід не тільки співпадає з найвищими стандартами якості ВВС, а й пропонує новий спосіб висвітлення виборів, це було просто неможливим із використанням традиційних технологій», – розповів Герант Томас, керівник проекту BBC News.

«Хмарна платформа TVU дозволяє нам масштабуватися до величезної кількості каналів і без перешкод управляти піковим трафіком без інвестицій в додаткове апаратне забезпечення. Це були інновації два-в-одному з редакційної та технологічної точки зору одночасно, вони трансформували досвід перегляду, наблизили процеси підрахунку голосів до нашої аудиторії, та встановили новий стандарт висвітлення виборів»

Багато уваги приділялося подіям в різних районах Англії, Шотландії, Уельсу та Північної Ірландії, загалом ВВС управляв 21 регіональними осередками за допомоги TVU Partyline. «Ми забезпечили найбільш персоналізоване висвітлення виборів в прямому ефірі», – поділився Джонні МакГаїган, стрімінговий редактор BBC News. «Можливість обирати будь-яку з 369 виборчих ділянок дозволяла нам перебувати саме там де відбувається щось важливе. У поєднанні з традиційними телевізійними технологіями прямих трансляцій, ми гарантовано були саме там, де нас чекає наша аудиторія: на цифрових платформах, телебаченні та радіо протягом всієї ночі виборів»

Студія ВВС в Лондоні була оснащена віртуальним LED екраном до я кого були підключені всі потоки, а національні програми по всій країні мали доступ до цього контенту в прямому ефірі. Платформа TVU здатна виводити IP для OTT, а також SDI для спрощення інтеграції з існуючою бродкастною інфраструктурою.

«Ця співпраця чудово підкреслює можливості сучасних систем, коли ми об’єднуємо наші сильні сторони. Ми бачимо майбутнє мовлення — це доступна та надійна модель, яка відкриває безмежні можливості для залучення аудиторії в усьому світі», – додав Пол Шен, виконавчий директор TVU Networks.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon