Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




RTS Intercom Systems анонсувала нове покоління програмного забезпечення RTS NEO Intercom Management Suite — екосистему, створену для більш швидкого та гнучкого налаштування систем службового зв’язку, базованих на OMNEO. Застосунок підтримує матриці ADAM, ADAM-M та ODIN, а також OMS з лінійки RTS Digital Partyline.
 
 

RTS NEO Intercom Management Suite — це багатогранний інтерфейс, яких дозволяє користувачу швидко та інтуїтивно охопити всі аспекти системи службового зв’язку. Співпрацюючи в парі з програмною платформою AZedit для матриць RTS, NEO значно поширює та підсилює функціонал і зручність у використанні AZedit. Низка нових потужних інструментів дозволить професіоналам оптимізувати простір комунікації та підвищити ефективність незалежно від розміру системи.

Програмне забезпечення RTS NEO Intercom Management Suite буде впроваджуватися поетапно. Достатньо додати нове ПЗ для доступу до додаткових модулів по мірі їх виходу.

Ключові аспекти:

Мультиплатформна підтримка: RTS NEO Intercom Management Suite можна інсталювати та використовувати під Windows (10 & 11) або macOS (11.0 та новіші).

Менеджер інтеркому: дозволяє користувачам побачити всі доступні (локальні та глобальні) ресурси службового зв’язку з можливістю назначити будь-який ресурс на пристрій просто перетягнувши піктограму.

Менеджер параметрів: попередньо консолідуйте декілька екранів за допомоги Azedit в єдину робочу поверхню — це дозволить спростити робочі процеси зменшивши кількість екранів та натискань миші. Персональні налаштування включаючи іменування портів, описи, можливість скролингу, управління тон-генератором та інше.

Ядро пошуку ресурсів інтеркому: користувачі можуть швидко знайти будь-який доступний ресурс, для цього достатньо почати набирати назву в полі пошуку. Нове ядро пошуку відстежить всі поля даних на відповідність, включаючи імена портів, тип ресурсу, перший та другий описи та назви матриць.

Редактор панелі з персоналізацією: екран редактора панелі управління дозволяє персоналізувати інтерфейс. Кожний елемент екрану можна включити або відключити задля того, щоб користувач мав доступ тільки до тих елементів, які він безпосередньо використовує.

Декілька сесій редагування панелі управління: Доступне використання конфігурації з декількома моніторами — це дозволить одночасно мати доступ до необмеженої кількості панелей. Призначення клавіш можна копіювати та переносити між пристроями просто перетягуючи їх з одного на інший.

Менеджер сторінки налаштувань: користувачі мають можливість швидко конфігурувати, переглядати та змінювати до 15 сторінок налаштувань на пристрої за допомоги перетягування сторінок з графічними ідентифікаторами типів апаратних панелей (їх можна вимкнути або включити за бажанням).



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon