Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Енергетичні рішення Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Sony повідомила, що одна з найбільших світових новинних агенцій Reuters обрала камери Alpha та XDCAM, об’єктиви G Master та аудіо обладнання виробника для своїх журналістів по всьому світу. Команда використовуватиме Alpha 7S III та PXW-Z280 в якості основного знімального обладнання в комплекті з аудіо радіосистемами UWP-D.
 
 

З моменту випуску Alpha 7S III добре зарекомендувала себе в якості оперативної виїзної камери для тих, хто має потребу в компактному форм-факторі та виключній якості зображення. Ключовими факторами, які вплинули на рішення Reuters, стали розширені можливості автоматичного фокусування при гібридному використанні, а також досконала робота в умовах недостатнього освітлення. Стратегія Sony E-Mount забезпечить журналістам широкий вибір об’єктивів Sony, включаючи SEL2470GM2.

Камкордер PXW-Z280 вже став безумовним стандартом галузі завдяки простоті у використанні, змінному електронному ND фільтру, підтримці робочих процесів Sony Instant HDR, які усувають потребу в корекції кольорів. Розширений мережевий функціонал та широка підтримка форматів — є запорукою легкої, безпечної бездротової інтеграції зі хмарними просторами для новинного виробництва.

Обидві камери пропонують функції, необхідні для легкого підключення до хмари для безперебійної та надійної передачі контенту від місця зйомки безпосередньо до станції, що важливо для новинарів, які особливу увагу приділяють швидкості.

Камери та допоміжне обладнання використовуються 23 офісами Reuters по всьому світу починаючи з квітня 2024го.

Ця інвестиція Reuters — є підтвердженням довготривалих стосунків між новинною агенцією та Sony, що базуються на багаторічному досвіді Sony у розумінні вимог та місії Reuters щодо надання своєчасних та якісних новин. Sony Media Backbone Hive вже використовується в якості мультиплатформеної системи виробництва новин.

«Ми раді, що Reuters обрала рішення Sony в якості ключових компонентів своєї технологічної екосистеми», – розповів Гільдас Пеллієт з підрозділу Візуалізації та Професійних рішень Sony Europe. «В умовах, коли мовники вимушені працювати під сильним тиском, ніщо не може бути більш важливим для новинної організації, як надійність та вчасність. Саме тому, якість зображення, надійність та підтримка хмарних сервісів — стають дуже важливими, і саме ці переваги ми пропонуємо в своїх камерах та робочих процесах»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon