Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Rohde & Schwarz впровадила мультиекранне рішення R&S PRISMON для 3/24 Channel — цілодобового новинного каналу Corporaciо Catalana de Mitjans Audiovisuals (3Cat). Унікальна, потужна мережева платформа дозволяє 3/24 моніторити некомпресовані IP потоки, включаючи SDI та NDI сигнали.
 
 

3Cat має найбільші показники за переглядом серед телевізійних мереж Каталонії та пропонує різноманітний контент зі своїх студій та штаб-квартири в Барселоні. Цілодобовий канал новин нещодавно пройшов реновацію та перейшов до HD із використанням технології SMPTE 2110, яка співіснує із SDI сигналами, а також іншими ІР форматами, включаючи NDI та транспортні потоки.

Архітектура R&S PRISMON використовує підключені до мережи сервери та дозволяє користувачам розгортати велику кількість персоналізованих мультиекранних дисплеїв. Кожен сервер може приймати будь-яку суміш SDI та IP потоків без потреби в додаткових зовнішніх перетворювачах — це дозволить зменшити капітальні витрати та зменшити кількість викидів. Кожен стрім треба підключити до одного з серверів: і далі вся мозаїка потоків розподіляється у мережі, спрощуючи таким чином обробку сигналів, при цьому зберігаючи максимальну гнучкість у відображенні на дисплеї.

Завдяки цьому інженери мають можливість розгортати мультиекранні дисплеї під специфічні потреби кожного оператора, незважаючи на формат джерела. Це дозволяє інженерам моніторити канали в режимі side-by-side, включаючи VU індикатори звуку, сигнали TALLY, зворотні відліки, секундоміри, годинники та попередження.

«Ми маємо доволі насичену технічну базу, тож потребуємо велику кількість різних шаблонів для мультиекрану», – розповів Марк Санкліменс, спеціаліст-інженер 3Cat. «Rohde & Schwarz довела нам, що PRISMON здатний забезпечити всі необхідні нам шаблони всього з трьох серверів, і дозволить нам поєднувати SDI, NDI, ST2110 та інші потоки, якщо в цьому буде потреба. Як і всі сучасні мовники, ми маємо бути гнучкими у своїй діяльності, і PRISMON дає нам повну свободу, необхідну для налаштування та динамічної зміни умов моніторингу".

«Ми створювали PRISMON саме для таких складних проектів виробництва наживо, як у 3Cat, система має низькі затримки та гнучкий мозаїчний дизайн», – додає Маркус Руофф, менеджер з продуктів моніторингу та мультиекранів Rohde & Schwarz. «Ми добре усвідомлюємо потреби телецентра, знаємо як їх задовольнити за допомоги інноваційного рішення, яке поєднує все на мережевому сервері та усуває необхідність в зовнішніх конвертерах та додаткових маршрутах»

R&S PRISMON працює на звичайному серверному обладнанні (COTS) і цілком готове до хмарного використання. Рішення підтримує Ultra HD на вході та для відображення, його мережевий дизайн гарантує, що в комплексній екосистемі кожен потік проходитиме обробку тільки один раз. PRISMON легко інтегрувати із системами контролю та автоматизації, і для медіа виробництва наживо рішення здатне безпосередньо приймати по ІР сигнали TALLY та UMD.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon