Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Sony анонсувала ще одного новачка в лінійці Cinema Line: компактна 4K Super 35 камера FX30 (модель ILME-FX30) пропонує багато професійних можливостей, включаючи Dual Base ISO, режими Log зйомки, та імпортування LUT таблиць за ціною, яка буде привабливою режисерам-початківцям.
 
 

«Нова FX30 чудово підходить до широкого кола кінематографістів», – вважає Янг Ченг, віце-президент підрозділу Imaging Solutions, Sony. «Це частина родини Cinema Line, і разом з тим це привабливе поповнення для безшовної інтеграції у велике медіа виробництво. Успадкувавши багато професійних функцій, раніше доступних тільки в флагманських камерах, FX30 — це найкраща камера для кінематографістів -початківців, яким доводиться працювати в рамках бюджету»

Sony запевняє, що завдяки найновішому сенсору та технологіям, FX30 пропонує режисерам можливість створювати кінематографічне зображення. Камера оснащена новим 20,1 мегапіксельним APS-C Exmor R CMOS сенсором із заднім підсвічуванням (формат Super 35), двома режимами світлочутливості (Dual Base ISO 800/2500) — це дозволяє формувати зображення з низьким шумом, та охоплювати діапазон 14+ stops.

FX30 підтримує найбільш поширені відео кодеки для запису. Вона здатна знімати з високою швидкістю кадрів, включаючи 4K до 100fps та full HD до 200fps. Також FX30 вміє знімати 4K Super 35 (16:9) шляхом передискретизації з 6K до 50fps. Обидва режими запису 16:9 дозволяють знімати 10-біт 4:2:2, в той час як на виході HDMI Type-A можна отримати 4K, 16-біт RAW для запису на зовнішній рекордер.

Як і інші камери лінійки, FX30 підтримує Log режими, включаючи Cine El, Cine El Quick, та Flexible ISO для запису відео з кривою гами S-Log3 це дає найбільшу варіативність на етапі корекції кольорів. Всі три режими дозволяють знімати відео з використанням LUT таблиць для попереднього перегляду фінального зображення. Додатково FX30 має набір кінематографічних профілів, наприклад Sony S-Cinetone, та дозволяє знімати фото. Камера має розвинуті можливості обробки зображення за допомоги ядра BIONZ XR — це дозволяє отримати природню градацію та реалістичне відображення кольорів.

FX30 включає останні розробки швидкого та чіткого автофокусування для фото і відео:

  • Real-time Eye AF (людина, тварина чи птах)
  • Трекінг у реальному часі
  • Деталізовані настроювання AF
  • Функцію AF Assist

Оператор також має більше контролю при використанні Мапи Фокусу — вона спрощує деталізацію глибини різкості, а також компенсацію «дихання», яка дає стабільний кут обзору при фокусуванні. Камера містить ефективну систему стабілізації для зйомки на ходу, режим Active Mode включає механізм 5-осьової оптичної стабілізації. Також FX30 підтримує синхронізацію таймкоду.

Серед іншого функціоналу FX30 слід зазначити той, що зберігає дух Cinema Line:

  • Новий настроюваний екран меню у вигляді списку для швидкого доступу до найчастіше використовуваних пунктів
  • Новий екран очікування, який забезпечує огляд об’єкту без втручання
  • Кнопки та диски призначені для відео зйомки

Також, FX30 має додатковий функціонал, який допомагає в творчих робочих процесах, наприклад у пост-про з використанням ембедованих LUT та EI метаданих. Вони стануть доступними завдяки останнім версіям додатків Sony Catalyst Prepare або Catalyst Browse. Також, нещодавно Sony випустила плагін "Catalyst Prepare Plugin" для Adobe Premiere Pro.

Компактна і легка, FX30 має зверху плаский дизайн з точками для кріплення додаткових аксесуарів, камеру зручно тримати в руках, знімати з низької точки, кріпити на підвіс або оздоблювати додатковими аксесуарами.

FX30 має опціональну рукоять з XLR роз’ємом, з одного боку її можна використовувати для зйомки з низького кута, з іншого вона дозволяє отримати чистий професійний звук завдяки двом XLR входам та 3.5 мм стерео mini jack для чотириканального запису. Зовнішні мікрофони можна підключити безпосередньо до камери за допомоги цифрового Multi Interface Shoe інтерфейсу або мікрофонного джека. Також FX30 має внутрішній стерео мікрофон для запису аудіо.

Два слоти для карт пам’яті дозволяють використовувати для запису носії CFexpress Type A та SDXC/SDHC. FX30 підтримує тільки но анонсовані CFexpress Type A карти Sony з високою швидкістю.

Виробник запевняє, що FX30 поєднує безкомпромісні продуктивність та надійність. Завдяки інноваційній системі розсіювання тепла, а також достатній ємності акумулятора, камера може тривалий час знімати 4K/50p відео. Корпус виконаний з міцного та легкого магнієвого сплаву, камера оснащена вузлом E-mount для об’єктивів, продуктивним мікрофоном та іншими найнеобхіднішими компонентами для широкого кругу креативних потреб.

Придбати FX30 можна в двох комплектаціях: з XLR рукояттю, або без неї. Версія FX30 з рукояттю буде доступна вже на початку жовтня. Версію без рукояті FX30B можна буде замовити наприкінці жовтня.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon