Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Одна з п’яти найвідоміших австралійських ефірних, та найбільша рекламна телемережа Seven Network має найкращі показники мовлення для населення країни. Для планового оновлення обладнання мовник обрав об’єктиви FUJINON для студійних роботизованих систем.
 
 

За словами голови підрозділу інжинірингу та розвитку Seven Network Джона Албістона: «Більшість об’єктивів Seven використовує в польових умовах більш ніж двадцять років і вони працюють бездоганно. При закупівлі нових лінз ми хотіли бути впевненими, що отримаємо тривалий термін надійного використання, при збереженні якості результату. Нові об’єктиви мали створювати 4K зображення бездоганної якості та працювати з роботизованими камерами»

Після тривалої оцінки та випробування Албістон разом з командою Seven зупинили свій вибір на декількох моделях FUJINON: UA14x4.5BERD-S10, UA18x5.5BERD-S10 та UA23x7.6BERD-S10 4K.

«Ми придбали 4K моделі FUJINON разом з сервоприводами S-10, які спеціально розроблені для того, щоб ці об’єктиви працювали з роботизованими системами. S-10 цілком задовольняє наші потреби і чудово працює як на виїзних проектах, так і в роботизованих студіях», – додав Албістон.

Комбінація з нового сервопривода S-10 та FUJINON 4K об’єктивів сумісна з найбільш поширеними роботизованими системами, включаючи Shotoku, MRMC, Vinten/Radamec, Telemetrics та KXWELL.

Вони забезпечують розширене керування фокусом та зумом, а також мають вбудовану технологію компенсації дихання (breathing compensation) в базові комплектації. Ця система компенсації синхронізує рух зуму з рухом фокусу і корегує зміни куту зору, таким чином мінімізуючи дихання та зберігаючи розмір зображення постійним. Також функція усуває потребу скидання кута зору після фокусування, забезпечуючи більшу оперативність в роботі.

Також S-10 дозволяє віддалено використовувати 2-кратний екстендер за допомоги ECU-2C Extender Change Unit — це буде корисним при використанні студійного крану.

Серво S-10 разом з лінзами FUJINON дають Seven ще одну перевагу: вони стануть в нагоді при використанні CG завдяки 16-бітному енкодеру, здатному точно передавати детальні дані щодо позиції зуму та діафрагми об’єктиву. Його можна підключити до різноманітних систем сторонніх виробників, включаючи віртуальні студії для комбінації графічного контенту з відео наживо.

«Зазвичай ми використовуватимемо FUJINON 4K S-10 об’єктиви для зйомки новин, вони забезпечують нам надійні та якісні операційні умови, включаючи діапазон та швидкість зуму», – підсумував Албістон. «FUJINON 4K — це чудове рішення для багатьох HD проектів, де вони зараз використовуються. Також вони дають гарні результати в студії під управлінням системи автоматизації Mosart, де високоточні цифрові серво усувають будь-яке тремтіння під час масштабування. Це значний крок вперед для нашої команди. Я вважаю, що всі об’єктиви FUJINON UA14x4.5BERD-S10, UA18x5.5BERD-S10 та UA23x7.6BERD-S10 4K разом з серво S-10 — це найкраще рішення в галузі, яке цілком відповідає нашим вимогам»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon