Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic Connect анонсувала розширення можливостей платформи для медіа виробництва та прямих трансляцій KAIROS. Вона отримала підтримку хмарних сервісів, а також апаратне та програмне оновлення.
 
 

Виробник впевнений, що мовники все більше звертаються до хмарних технологій і бачать в них потенціал для створення динамічного та більш ефективного медіа виробництва. Ще рік тому Panasonic розпочав співпрацю з партнерами в галузі для опанування та вдосконалення хмарних технологій.

Нещодавно Panasonic оголосив про партнерство з LiveX задля створення Глобальної Студійної Апаратної для прямих трансляцій (Global Live Control Room). Вона поєднає функціонал Panasonic KAIROS та рішення для віртуальної апаратної LiveX Virtual Video Control Room (VVCR). Це дозволить запропонувати галузі потужну гібридну систему, яка перенаправляє всі хмарні застосунки разом з локальним обладнанням до VVCR та платформи KAIROS.

Також Panasonic Connect розповіла про партнерство з Singular Live, Videon, Scoreboard OCR та Telos Infinity VIP. Це дозволить додати в Глобальну апаратну можливості відео мікшування, ISO запис, службовий зв'язок, сервер відтворення та графіку.

Користувачі KAIROS матимуть можливість створювати гібридні простори медіа виробництва локально та в хмарі, запевнив Майкл Бержерон, старший менеджер з питань відеотехнологій Panasonic Connect. «Вони зможуть підключати інші сервіси, наприклад графіку, та підключати їх до хмари»

KAIROS вирішує потреби галузі, які виникли з суттєвим зростанням ОТТ сервісів та розширенню спортивних трансляцій, доповнив Бержерон. Спочатку KAIROS більш був орієнтований на традиційні системи мовлення, однак «тепер ми розширюємо екосистему SMPTE ST2110 функціоналом. І зараз користувачі мають можливість створити систему скло-скло-скло, оскільки вся вона використовує оптичне волокно. Від камери до мережи»

Також Panasonic Connect анонсувала нову сенсорну панель KAIROS Touch Control Panel (TCP). Її можна використовувати разом з сенсорним ПК для управління мультиекраном, відеомікшування, макрокоманд, вибору сцени, відтворення кліпів та інших операцій.

Декілька локальних або віддалених TCP можна використовувати одночасно для управління одним ядром KAIROS, тож продюсери матимуть можливість додати панель будь-де, де є доступ до ПК з сенсорним екраном.

Програмне забезпечення для Touch Control Panel можна інсталювати на ПК під управлінням Windows за умови активації додаткової ліцензії. В червні 2023 вона буде доступна для KC200, а трохи пізніше і для KC100, KC1000 та KC2000.

Відтепер флагманською моделлю KAIROS стане KC2000. Система має найбільшу гнучкість, велику ємність та різноманітті інтерфейси підключення. Замовити його можна буде влітку. Повна ємність входів та виходів буде реалізована програмно восени 2023.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon