Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Іспанський виробник професійного обладнання для медіа галузі, компанія AEQ показала свої нові та оновлені рішення на квітневій NAB Show. Серед них стаціонарний, повнодуплексний стерео ІР кодек VENUS 4 та хмарна система аудіокодеків SMARTALK з генерацією підключень та перенаправленням на кодеки Phoenix.
 
 

SMARTALK забезпечує просте підключення між спорадичними або постійними учасниками передачі за допомоги ПК, планшета або смартфона з їх боку та аудіокодеку Phoenix в студії. Це відбувається без необхідності встановлювати додаткові застосунки або вводити ім’я користувача з паролем, достатньо використати прямий веб-лінк, який станція поширює в найбільш комфортний спосіб: пошта, WhatsApp, QR код, текстове посилання, і все це може відбуватися одночасно. Аудіо відправляється двоспрямовано, з високою якістю, в стерео форматі з низькими затримками на базі кодування OPUS.

VENUS 4: СТАЦІОНАРНИЙ ПОДВІЙНИЙ ПОВНОДУПЛЕКСНИЙ ІР СТЕРЕО АУДІОКОДЕК

VENUS 4 та VENUS 4 + працюють за принципом точка-точка або точка-мультиточка, кодеки забезпечують ІР підключення з двома одночасними двоспрямованими каналами стерео з різними форматами та якістю. Вони також підтримують SIP протокол, NB/ACIP стандарт EBU, а також алгоритми OPUS, та допоміжні інструменти для конфігурування, виправлення помилок та віддаленого управління.

Доступні дві апаратні версії Venus 4: одна з фронтальною панеллю управління, інша має більш базовий функціонал з індикацією стану мережи та підключення. Обидві моделі оснащені аналоговими балансованими XLR входами та виходами, а також роз’ємами для цифрового AES/EBU вводу / виводу. Також доступні три порти Ethernet та два аукс RS232. Доступні варіації з резервуванням живлення, підтримкою DC джерела 48 В, а також локальним вводом / виводом за ІР протоколами DANTE / AES 67.

Управління за допомоги застосунку Control Phoenix.

Це зручний, інтуїтивний графічний інтерфейс для настроювання та інших операцій, зовнішній вид якого повторює фронтальну панель кодеку та дозволяє швидко обрати режими кодування, підключення та здійснити або завершити дзвінок.

ATRIUM: ЦИФРОВА IP АУДІО КОНСОЛЬ ДЛЯ ТЕЛЕРАДІОМОВЛЕННЯ ТА МЕДІА ВИРОБНИЦТВА

ATRIUM — це цифровий аудіо мікшер, спеціально розроблений під вимоги медіа виробництва та телевізійного чи радіомовлення, з урахуванням високого операційного навантаження. Він здатний обробляти 1000 каналів локального або ІР аудіо, використовувати для управління одну або декілька консолей, кожна з яких має більш ніж 90 моторизованих фейдерів.

Функціонал ATRIUM здатний суттєво спростити операційні задачі завдяки, мікшер оснащений сенсорними екранами, кодерами, індикацією та клавішами, на які можна назначити необхідну функцію під потреби проекту. Унікальність ATRIUM в тому, що мікшер може динамічно адаптуватися під контекст, уникати непотрібних кроків, та завжди утримувати всю необхідну інформацію під руками, спрощуючи та убезпечуючи таким чином повсякденну роботу.

Він включає всі переваги, які наразі надають технології: нове X_CORE ядро на якому побудовано ATRIUM може використовуватися одночасно шістьма консолями, та має можливість розширення та резервування на всіх рівнях. Мікшер приймає та віддає аудіо в різноманітті форматів, які зараз використовуються в сучасному аудіо та телевізійному виробництві.

Додатково він має банки пам’яті для зберігання та швидкого відтворення сцени чи процесу. Доступна автоматизація мікшування, включаючи функції Autogain та Automix, які виключають потребу в інтенсивному та точному ручному контролю за фейдерами. Також доступний розширений набір функцій обробки аудіо. З іншого боку — це віртуальний консольний застосунок на ПК для віддаленого управління та обслуговування.

Таким чином ATRIUM дозволяє розгорнути систему мікшування та обробки аудіо для доволі масштабних проектів, зберігаючи точність та якість, які потребують телевізійне та радіомовлення.

НОВЕ: ATRIUM МОЖЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ XC24 V3 ТА XC34 V3 ПЛАТИ ДЛЯ ОПТИЧНОГО ПІДКЛЮЧЕННЯ

Нова плата XC24 V3 має 64 IP порти DANTE / AES67 аудіо з резервуванням, а за допомоги Dante Domain Manager також підтримує SMPTE 2110-30. А плата XC34 V3 — 128 IP портів RAVENNA / AES67 аудіо з резервуванням, а за допомоги NMOS управління підтримує SMPTE 2110-30 та SMPTE 2110-31 протоколи. Новизна цих плат полягає в підтримці 1000base T Ethernet підключення, обидві мають порти для SFP модулів, які можна обрати згідно необхідної хвилі оптичного передавача та використовувати для передачі сигналу на відстань до 100 км.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon