Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Місяць тому на виставці IBC 2022 виробник професійного звукового обладнання, компанія Calrec показала свої нові консолі лінійки Argo. Обидві моделі: більша Argo Q та компактна Argo S опціонально можуть використовувати рішення для вимірювання звуку від RTW.
 
 

Calrec довгі роки співпрацює з командою RTW, вперше інтеграцію продуктів від двох виробників ми побачили в Calrec Artemis, а тепер і консолі останнього покоління Argo отримали таку можливість. RTW виробляє надійні та зручні системи індикації, які дозволяють бродкастерам швидко реагувати на мінливі вимоги мовлення.

«Користувачі Calrec мають велику довіру бренду та досвіду RTW. Завдяки нашому надійному партнерству з RTW, використовувати їх рішення для вимірювання аудіо для нових консолей Argo було цілком природнім», – розповів Девід Летсон, віце президент з продажів Calrec.

«Argo дозволяє користувачам виводити індикатор RTW безпосередньо на екран консолі: в повноекранному режимі або на чверті дисплея, коли іншу частку займатимуть інструменти вимірювання Calrec. Ми намагаємося надати користувачам найкращий досвід використання, з можливістю максимізувати доступний простір»

Завдяки здатності швидко адаптуватися до зміни виробничих потреб, Calrec Argo пропонує новий підхід в мікшуванні звуку, з гнучкою філософією управління, яка дозволяє розірвати традиційні географічні обмеження в питаннях обробки та контролю.

«Коли давній діловий партнер пропонує розширити співпрацю, це найвищий прояв довіри до наших продуктів», – додає Андреас Твейтман, виконавчий директор RTW. «Це було радісним моментом, коли Calrec запропонував додати наші інструменти в лінійку бродкастних консолей Argo»

«Ми погодилися на співпрацю над лінійкою Argo, і оскільки консолі Calrec Artemis щодня допомагають багатьом мовникам, ми впевнені, що Argo теж матиме великий успіх. Вважаю, що бродкастери, які оберуть Argo, будуть задоволені новою парадигмою виробництва AoIP та імерсійного аудіо, звісно все це підтримують наші індикатори»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon