Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Естонська радіостанція STAR FM обрала мікшер AEQ FORUM IP SPLIT для своєї головної студії мовлення. Технічний департамент прийняв це рішення, спираючись на надійність, зручність у користуванні та модульний дизайн цифрової консолі AEQ FORUM IP SPLIT.
 
 

STAR FM — одна з найвідоміших радіостанцій Естонії. Ще на початку свого мовлення, STAR FM привернула увагу слухачів Балтії своїми різноманітними та свіжими передачами, в яких інформаційна складова поєднана з музикою та вікторинами. Така комбінація стала дуже привабливою для молодої аудиторії слухачів.

AEQ FORUM IP SPLIT — це мікшерна консоль, створена для контролю ефірного мовлення. Вона включає в себе весь функціонал, необхідний для обладнання такого класу: автоматичне відключення моніторів, функція анти-кашель, старт по фейдеру, контроль сигналінгу, контроль сигналів для автоматизації зовнішнього обладнання, управління зовнішною та внутрішньою комунікацією, та інше.

Завдяки модульному дизайну та компактному розміру, консоль AEQ FORUM добре пристосовується до різноманітних сценаріїв: автономна консоль, мікшер з віддаленим доступом, контроль виробництва радіо та телевізійного контенту, запис звуку, змішані конфігурації, та може стати частиною масштабного проекту. Простота у використанні разом з потужною системою обробки сигналів, дозволяють використовувати IP як для базових потреб, так і для більш складних операційних завдань. Модель FORUM IP SPLIT поставляється разом з модульним ядром FR CORE у корпусі 3RU. Вона може поєднати до 6 модулів (до 24 фейдерів), включаючи управляння та моніторинг.

Можливості консолі можна розширити багатоканальними AoIP платами вводу-виводу з підтримкою сучасного протоколу AES67 по технології DANTE. При використанні цього типу підключення сигнали можна збирати та передавати на інші консолі, матричні комутатори та обладнання від більш ніж 400 виробників. Консоль AEQ FORUM підтримує MADI, також її можливості можна розширити двома внутрішніми телефонними гібридами.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon