Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Завдяки продуктивній співпраці з Microsoft, аудіо відео інтерфейси вводу виводу AJA Video підтримують новий функціонал Hardware Out у Microsoft Teams. Новий функціонал Teams, разом з AJA KONA 5, Io 4K Plus або T-TAP Pro, — дає можливість медіа фахівцям легко створювати прямі включення та передавати високоякісні SDI та HDMI аудіо відео стріми з віддаленої локації та включати їх до етеру, зберігаючи бродкастну якість зображення.
 
 

Для того, щоб підключити Microsoft Teams Hardware Out до апаратного забезпечення AJA достатньо одноразово налаштувати опції в інтерфейсі Teams. Для цього необхідно обрати вкладку дозволів, включити бродкастні можливості, далі обрати 'Hardware Out' для підключеного пристрою AJA щоб прийняти сигнал. Додатково можна обрати таймінг, розподільну здатність та швидкість кадрів, і одразу після налаштування користувач матиме можливість віддавати сигнал за допомоги пристрою AJA по SDI та HDMI інтерфейсам на бродкастне обладнання, включаючи матричні комутатори, рекордери, тощо.

«Медіа виробництво повертається, та вже стало зрозуміло, що розподілені робочі простори залишаються. AJA прагне зробити їх максимально простими та доступними для медіа фахівців. Співпраця з Microsoft допомогла нам забезпечити нашим пристроям вводу-виводу підтримку нового функціоналу Teams Hardware Out, і це дуже захоплююче», – розповів Нік Рашбі, президент AJA «Така інтеграція дає можливість трансформувати будь-який стрім з веб-камери у аудіо-відео сигнал бродкастної якості та додати його до трансляції»

«Інтеграція високоякісних віддалених аудіо-відео стрімів у медіа виробництво може стикатися з труднощами. Нова функція Teams Hardware Out разом зі звичними для галузі апаратними рішеннями, такими як пристрої вводу виводу AJA — дозволяє зробити це швидко, та з мінімальними витратами», – додав Аарон Лінн, старший менеджер з програм Microsoft Teams для мовників. «Якість та надійність — завжди важливі при роботі в полі, тож ми тісно співпрацювали з командою AJA для того, щоб Teams Hardware Out найкращим чином підтримував професійні інструменти KONA 5, Io 4K Plus та T-TAP Pro»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon