Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Один з відомих виробників обладнання обробки аудіо для мовноі галузі, компанія Orban анонсувала нову екосистему OPTIMOD XPN-Enterprise, побудовану на простій у використанні Linux платформі. Вона забезпечить централізоване керування та обробку сигналів медіа холдингам з багатьма радіостанціями та стрімінговими сервісами. Рішення випускається в компактному 1 RU корпусі, оснащене патентованою системою OptiCloud та здатне оброблювати до восьми FM та восьми HD/DAB+/Стрімінгових каналів. Воно підтримує протоколи AES-67/SMPTE-2110 за допомоги SoftGear серверу рівня enterprise та додаткові вузли OPTIMOD XPN-Enterprise Node.
 
 

Сервер XPN-Enterprise, а також вузол вводу/виводу XPN-Enterprise AES3 вже доступні до замовлення. В найближчий час виробник планує випустити додаткові вузли (Node) з різним функціоналом та інтерфейсами виводу, а також водяні знаки DMPX, Kantar і Nielsen та Orban uMPX. XPN-Enterprise вже пройшла фазу польового тестування та отримала гарні відгуки від крупних мовників.

«Мовники у всьому світі усвідомлюють переваги від централізації операційної діяльності, та краще за все у віртуальному просторі. Більшість з них мають потребу в рішеннях з високою щільністю, з великою кількістю сигналів, якими необхідно керувати», додав Дей. «Завдяки XPN-Enterprise вони можуть все це зробити».

Для того, щоб пройти обробку в OptiCloud, контент завантажується в одне місце за допомоги будь-якого зручного транспорту — AES3, AES-67, SMPTE-2110-30, Dante або Livewire+ та створює бажаний вихід (композитний FM, DMPX, uMPX, та DAB+HD), використовуючи відповідні вузли Orban XPN-Enterprise Node для дистрибуції до кожного з передавачів. Канали для стрімінгу теж проходять обробку серверу XPN-Enterprise, після чого кожній канал перенаправляється на відповідний пристрій для стрімінгу.

Кожний сигнал, який заходить на сервер OPTIMOD XPN-Enterprise можна обробляти індивідуально, Orban OptiCloud забезпечує тонке настроювання трансляції кожної станції або стріму, враховуючи вимоги аудиторії та спосіб доставки. OptiCloud має декілька фабричних пресетів, які дають можливість швидко почати роботу з будь-яким форматом; до того ж ексклюзивне керування Orban Less-More” спрощує вибір бажаного звуку за допомоги зручного інтерфейсу користувача.

Для того, щоб ще більше спростити обробку сигналів, Orban пропонує рішення «останньої милі», включаючи вузли вводу/виводу XPN-Enterprise та окреме рішення для низької полоси пропускання (<500 кбіт для FM & HD-1, HD-2 & HD-3), здатне задовільнити будь-які потреби.

«Цей сервіс «останньої милі» буде особливо важливим для тих радіостанцій, у яких між студією та передавачем не дуже якісний інтернет канал зв'язку», – додав Дей. «Ми даємо можливість віддалено оброблювати та направляти сигнал по лініям зі швидкістю менш ніж 500кбіт, та отримувати якісний результат. Завдяки тому, що більшість вузлів підтримують технологію PoE (Power over Ethernet) — питання інсталяції стає простішим. XPN-Enterprise здатний суттєво спростити операційні задачі мовного холдингу, до якого входить декілька радіостанцій, кластери станцій та/або стрімінгові сервіси»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon