Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Leader Electronics розповіла про чотири нові функції IP аналізатора LVB440, включаючи аналіз скомпресованого JPEG XS потоку SMPTE ST 2110-22 відео, підтримку об’ємного 7.1 та 5.1 звуку та mix down до стереопари, а також вимірювання ланцюга пакетів у потоці даних.
 
 

IP аналізатор LVB440 створено для моніторингу та аналізу медіа трафіку з високим бітрейтом у телецентрі, студійній та ефірній апаратній, ПТС або мережі передавання медіа сигналів. Він вміє аналізувати SD, HD, UHD та 4K потоки незалежно від розміру медіа мережи.

Аналізатор забезпечує інженерам всі необхідні ресурси для перевірки великої кількості сигналів у реальному часі в декількох локаціях. Інженери матимуть змогу одночасно інспектувати кожний шар медіа транспорту в IP мережі. Це допоможе швидко знаходити та виправляти будь-які проблеми до того, як вони можуть вплинути на якість послуг, відчутну для глядачів.

LVB440 виконано в корпусі 1U, для управління використовується HTML 5 веб браузер, одночасно підключитися до пристрою можуть до восьми локальних або віддалених користувачів. LVB440 підтримує стріми зі швидкістю 10, 25, 40 та 50 Гбіт, а завдяки двом інтерфейсам його можна розширити навіть до 100Гбіт.

Завдяки новому аналізатору JPEG XS компресії, LVB440 стане дуже зручним рішенням для броадкастної мережі, студійної та ефірної апаратної, ПТС або спортивних арен. Підтримка стрімів до 100Гбіт разом з 4K виробництвом дає мовникам широкі можливості моніторингу комплексних конфігурацій мережи, яка може складатися з IP та більш застарілих елементів. До того ж пристрій дозволяє підтримувати високий рівень сервісу будь-де в світі з доступом через звичайний HTML 5 браузер, поясняють в компанії.

Нова підтримка об’ємного 5.1 звука 7.1, а також LUFS (Loudness Unit Full Scale) моніторинг зі зведенням аудіо до стереопари дає можливість зручного моніторингу у веб-браузері. Крім того, виробник додав режим вимірювання ланцюга пакетів даних для того, щоб швидко знайти де відбувається збій при виникненні помилки та виправити ситуацію.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon